Aan u de keuze of u kiest voor het standaard vleespakket of losse eenheden.

Standaardpakket

Het standaardpakket bestaat uit een hoeveelheid van ruim 10 kilogram vlees, goed voor 60 porties. 
De prijs van dit totaalpakket is € 149,50 incl. BTW. 

Dit standaardpakket is als volgt samengesteld: 

  • Kogelbiefstuk – (3x 4 stuks)
  • Entrecôte – (1x 4 stuks)
  • Verse rosbief – (3x 500 gram)
  • Sucadelap – (1x 4 stuks)
  • Runderlap – (4x 4 stuks)
  • Runderpoulet – (3x 500 gram)
  • Mager soepvlees – (2x 250 gram)
  • Rundergehakt – (3x 500 gram)
  • Schenkel – (2x)
  • Mergbeen – (2x)

Losse eenheden

Zoals gezegd bestaat de mogelijkheid om alle soorten delen apart aan te kopen in de voor u geschikte hoeveelheid, de prijzen worden op aanvraag toegezonden.  U KUNT DIT BESTELLEN VIA ONDERSTAANDE KNOP.

Wat zit waar?

  1. Dikke rib
    Dit is prima vlees voor een ragout. De magere riblappen komen uit dit deel, net als rundertartaar.
  2. Fijne rib
    Hiervan komt de ribeye, maar ook een riblapke met een randje vet (of vetoogje, vandaar ribeye).
  3. Dunne lende
    Bekend van de contrafilet en entrecôte. Hieruit wordt ook de ossenhaas gesneden, het duurste stukje vlees waaruit de chateaubriand en tournedos worden gewonnen. Contrafilet is feitelijk entrecôte aan een stuk. Dit wordt verdeeld in contrafilet of gesneden als entrecôte en ossenhaas.
  4. Spierstuk
    Biefstuk, rosbief en baklappen
  5. Staartstuk
    Eerste klasse rosbief.
  6. Puntborst
    Voor doorregen lappen en rundergehakt.
  7. Borst
    Voor stoofvlees.